CLASSIC FRENCH ONION SOUP/CLASICA SOPA DE CEBOLLA FRANCESA
CLASSIC FRENCH
ONION SOUP
Back in my country where I belong people says:
There is nothing better than a hot soup to warm up your soul and forget your
sorrows… I am not a soup lover but I have to recognize that I love the classic French
Onion Soup, it is a strong, sweet and salty, warm, tasty soup, that would heals
every thing from a heartbreak to an electoral defeat! For these and many others more reasons I have
decide to share my French Onion Soup Recipe with all of you.
Cut the onions in rounds, sauté the onions on olive
and butter until they became caramelize, prepare an osobuco broth with onion,
carrot and celery, take an old baguette cut it rounds and toasted, grind some
fresh French Gruyere, strain the broth and in cute little vessel ad the broth,
the caramelize onions, the toast baguette and the fresh French grind Gruyere
and broil it, pepper to taste. I hope you enjoy it!
Del país de donde vengo
la gente suele decir que no hay nada mejor como una sopa caliente para levantar
el animo y olvidar las penas…a pesar de que no soy amante de la sopa, tengo que
reconocer que me encanta la clásica Sopa de Cebolla Francesa, es una sopa
fuerte, salada y dulce, caliente y gustosa, lo que cura todo desde el mal de
amores hasta las derrotas electorales, por estas y muchas otras razones he
decido compartir mi receta de la clásica Sopa de Cebolla Francesa con todos
ustedes.
Corten las cebollas en
rodajas, sofríanlas en mantequilla y aceite de olive hasta que estén
caramelizadas, preparen un caldo de osobuco con cebolla, zanahoria y celery,
corten un baguette viejo en rodajas y tuéstenlo, muelan un trozo fresco de
queso gruyere, cuelen el caldo de osobuco y en una linda vasija añadan el caldo,
las cebollas, el pan y el queso y pónganlo a tostar, agreguen pimiento al gusto. Espero que la disfruten!
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