Monday, October 1, 2012

5 Wines,5 Stories, 5 Boleros/5 Vinos,5 Relatos,5 Boleros


 
Kalos Music & Art School
Presents the first meeting of

Tasting and Music Cycle



Stories, flavors and aromas at the bolero rhythm

Vicissitudes in five stories, five wines and five boleros, how to understand the outburst             came from the passion of the Caribbean bolero



Enjoy a sensual experience. The flavors and aromas of the wine details described by the sommelier Victoria Zerolo, in combination with a musical program that will give you the keys to my relating the character of each wine with the repertoire. The outburst of wine and passion of the bolero together in a single event. The grace and knowledge from the sommelier Victoria Zerolo and the voice and intensity of Eugenia Mendez, will take you through a world of flavors and moments in which you will understand how to attach a song to an aroma and how an unforgettable taste identifies to a passionate feeling.



Only 30 seats.


· The softness of a Merlot  will remember your first love and wonder, how did I fall in love this time, while listening to "How was it?" of Ernesto Duarte.

· The Passion of Sangiovesse will guide the field of desire and uncontrolled momentum while listening to "I have the consolation" of Aldemaro Romero.

· A Toro ink with balanced structure be appropriate remedy to cure the despair of an impossible love described in the bolero "Get out of my" brothers' Exposito.

· The soft silk of a Rivera del Duero will make us feel it strange starless night as in Manzanero bolero say "I miss you"

· The complexity and sharp like a Amaronne connect us with a love so intense as that described in René Touzet "Do not care to know" who cares not declare "not that I want to say that you have been the only love for me "and must" learn to wait and be silent. " Wait and silenci due to enjoy this great Amaronne.

Wine Tasting Selection Guide and Sommelier 
 Victoria Zerolo

Boleros: 
 Eugenia Mendez Piano and Voice

Stories and Bandola Saul Vera


Production  Valia Franceschi



Kalos Music & Art School
Presenta el primer encuentro de su
Ciclo de Catas y Música
Historias, sabores y aromas
al  ritmo del bolero


Peripecia en cinco relatos, cinco vinos y  cinco boleros, o cómo entender el arrebato del vino desde la pasión del bolero caribeño.



Una sensual experiencia de disfrute. Los sabores del vino sus aromas y detalles descritos por la sommelier Victoria Zerolo, en combinación con un programa musical que le dará las claves para ir relacionando el carácter de cada vino con el repertorio. El arrebato del vino y la pasión del bolero  juntos en un solo evento. El donaire y conocimiento dela sommelier Victoria Zerolo y la voz e intensidad de Eugenia Méndez, lo llevaran por un mundo de sabores e ímpetus en el que Ud. entenderá cómo un aroma trae una letra inolvidable  y cómo un sabor se identifica en un sentimiento apasionado.
Solo para 30 personas.
·      La suavidad de un  merlot lo llevará a recordar su primer amor y a preguntarse, cómo fue que se enamoro esa vez, mientras escucha “Cómo fue?” de Ernesto Duarte.
·      La Pasión de un Sangiovesse le guiará al terreno del deseo y el ímpetu descontrolado mientras escucha “Me queda el consuelo”  de Aldemaro Romero.
·      Un tinta de Toro con su equilibrada estructura será el apropiado remedio para curar la el despecho de un amor imposible descrito en el bolero  “Vete de mi” de los hermanos Expósito.
·      La suave seda de un Rivera del Duero nos hará sentir como se extrañan las noches sin estrellas como lo diría Manzanero en su bolero “Te extraño”
·      La complejidad y sostenido gusto de un Amaronne  nos conectará con un amor tan vehemente como el que describe René Touzet en “No te importe saber”  a quien no le importa declarar “no es que quiera decir que tu has sido el único amor para mi” y que es preciso “saber esperar y callar” . Espera y silenci debido para disfrutar ese estupendo Amaronne.
Vinos Selección y guía de Cata
Sommelier Victoria Zerolo
Boleros:
Eugenia Méndez piano y Voz
Historias y Bandola: Saúl Vera
Production: Valia Franceschi

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